Motiwellin ajankohtaiset uutiset

Uutiset

Työmotivaatiolla vai työhyvinvoinnilla parempaa tuottavuutta

22.11.2015
Matti Tiusanen

Tutkimus- ja kehittämispalveluiden johtaja Matti Tiusanen luennoi Henryn Uudista ja Uudistu messuilla 24.11.2015 aiheesta:  Työmotivaatiolla vai työhyvinvoinnilla parempaa tuottavuutta Onko työhyvinvoinnin ongelmiin ja... Lue lisää »

Motiwell Uudista ja Uudistu 2015 -messuilla 24.11.2015 , osasto B25

21.8.2015

Olemme mukana henkilöstöjohdon ryhmän HENRY ry:n tämän vuoden päätapahtumassa Uudista ja Uudistu 2015 Helsingin Wanhassa Satamassa tiistaina 24.11.2025.  Tervetuloa tutustumaan osastoomme ja keskustelemaan  työmotivaation ja... Lue lisää »

Työhyvinvoinnin puute laskee tuottavuutta

7.4.2015

Työhyvinvointi koostuu työhön ja yksilöön kohdistumista tekijöistä sekä odotuksista. Henkilökohtaiseen työkykyyn vaikuttavat työn kuormittavuus, henkisten ja fyysisten voimavarojen riittävyys sekä työn ja muun elämän tasapaino... Lue lisää »

Työmotivaation ylläpidon tarve muutoksessa

5.11.2014

Talouden kiristyneestä tilanteesta huolimatta on yritysten tulee panostaa kilpailukyvyn ja työhyvinvoinnin ylläpitämiseen. Hyvinvoinnin kunnossapidon tarve lisääntyy Taloustilanteen vaikeudet näkyvät jatkuvina muutoksina. Toistuvat... Lue lisää »

Hyvä Pomo - kuuntelee ja kannustaa

10.10.2014

Hyvän johtamisen merkitys korostuu muutoksessa, koska epävarmuuden tunne henkilöstön mielissä lisääntyy. Muutoksien vaikutuksesta omaan työhön, sen jatkuvuuteen tai mielekkyyteen askarruttavat. Miten oma osaaminen ja kyvyt vastaavat... Lue lisää »

Suosittele meitä

Uusimmat aiheet

Motiwell sivuston tietosuoja- ja rekisteriseloste on julkaistu

21.5.2018
Olemme julkaisseet EU-tietosuojadirektiivin GDPR-ohjeiston mukaisen tietotosuoja- ja rekisteriselosteen. Käyttämällä Motiwelli:n verkkosivustoa hyväksyt seuraavat ehdot. Jos et hyväksy kaikkia ehtoja, älä käytä sivustoa. Motiwell... Lue lisää »